El parc infantil del costat del consultori queda parcialment tancat per les obres d’urbanització

Per seguretat, les obres d'urbanització del nou espai han fet necessari tancar-lo parcialment

Dimarts, 22/03/2022

Aquests dies s'està portant a terme la urbanització de l'espai comprès entre la carretera de Balenyà, l'Escola Infantil Les Pinediques i el carrer Miquel Martí Pol (al costat del consultori de salut). Per tal de poder tirar endavant aquestes obres ha estat necessari utilitzar una part del parc infantil ubicat al costat del dispensair, i per aquest motiu, i per qüestions de seguretat, s'ha tancat parcialment i desmuntat els elements necessaris. Aquestes obres han de tenir una durada aproximada de 10 mesos, i després d'aquest període es reordenarà el parc infantil i es disposarà d'un nou espai infantil a la nova sortida de l'Escola Infantil Les Pinediques.

Foto 2

Cal recordar que el projecte d'urbanització proposa la unificació de l'espai públic superior –pel qual s'accedirà a l'Escola Pinediques–, amb l'espai inferior existent, on s'hi ubica un parc infantil amb accés pel carrer Miquel Martí i Pol. Aquest enllaç es proposa mitjançant una rampa que unirà els dos espais i amb una escala central com a reforç d'aquest eix cívic de connexió.

Des de l'Ajuntament demanem paciència als usuaris/es del parc infantil, i que disculpeu les molèsties que us puguin ocasionar alguna de les intervencions. Per millorar aquest espai i la sortida de l'Escola Les Pinediques resulta imprescindible afectar parcilament i de forma temporal el parc infantil.

Localització relacionada