Surt del niu, viu l'estiu! | Nit de concerts amb músics de Taradell

Caldrà respectar les mesures preventives i l'aforament que s'estableixi a l'acte.

DIA

Dissabte, 01/08/2020

HORA

A les 20:00

LLOC

Bosc El Pujoló / Av. Mossèn Cinto Verdaguer, 45 / Taradell (08552) / Barcelona

Diferents artistes taradellencs pujaran a l'escenari a oferir concerts d'uns 30 minuts aproximadament:

Dami Àlvarez

Dami Álvarez, cantant i compositor.
La seva passió ha set sempre la música. Des dels 7 anys toca la guitarra i el piano. Va començar a escriure i gravar les seves pròpies cançons a casa llençant els seu primer senzill al desembre de 2016 anomenat "Llums dels records", una cançó de Nadal.
Avui en dia l'acompanya una banda formada per quatre músics: David Costa (bateria), Sergi Gutiérrez (baix), Pep López (guitarra i efectes) i Oge Àlvarez (guitarra).
 

La Serra Music Band

Serra Music Band
El projecte va començar ara fa sis anys de la mà del músic Pep Montsant que, juntament amb Carles Afonso, va engegar la inciativa amb l'objectiu de donar l'oportunitat de formar una banda musical als joves residents tutelats per la DGAIA. La proposta, inèdita fins aleshores, va començar com un taller terapèutic per als nois i noies d'entre 12 i 18 anys residents al centre, però amb el temps ha anat agafant força fins al punt de poder oferir actuacions a Madrid o a l'Auditori de Sant Cugat. L'actual formació de La Serra està formada per vuit integrants del centre: l'Anas, la Bea, la Nina, l'Ela, la Marley, la Lia, l'Enjie i l'Àlex són els músics que fan que la banda tiri endavant, assagen continuadament i en alguna ocasió, han començat a acudir a classes musicals de forma reglada fora del centre.

 

El Replà dels Ignorants

El Replà dels Ignorants
El taradellenc, Manel Manzano, amb Ramon Cots i Sandra Valverde són El Replà dels Ignorants. Als dos primers, ja se'ls coneix musicalment en format duet des de fa més de vint anys gràcies als seus anteriors projectes Kafka i, més tard, El Replà -antecedent directe d'aquest nou projecte osonenc amb el qual interpreten covers de les seves influències-. Dels fruits que han anat plantant conjuntament al llarg d'aquesta trajectòria, neix un viatge de tres parades: l'àlbum El Replà dels Ignorants, que inclourà tres EPs, el primer dels quals acaba de veure la llum sota el nom de Fabricant d'ales (La Catenària, 2020). 

 

 

Entrega de premis del 3r Concurs d'Arts Jove
En mig de l'acte, s'entregaran els premis del concurs organitzat pel Servei d'Informació Juvenil El Puntal, l'Ajuntament de Taradell i amb la col·laboració de l'Escola municipal l'Arpa, aquest any el tema escollit i sobre el que hauran de centrar-se els treballs és els viatges.

Podeu consultar les bases del concurs clicant aquí.