Joan Pera, Capri - Comèdia
ACTE SUSPÈS

31/05/2020
A les 6 de la tarda
15 euros
 
Sala 1 del Centre Cultural Costa i Font
Balenyà, 101
08552 - Taradell (Barcelona) 
T. 93 812 67 01 - F.93 880 09 75 
contactartaradell.cat
Joan Pera, Capri - Comèdia<br><strong>ACTE SUSPÈS</strong>

Organitza: Associació de Jubilats de Taradell

 

L'acte queda suspès i es buscarà una nova data quan les autoritats assegurin poder fer actes culturals.

 

Joan Pera, Capri recull alguns dels monòlegs més coneguts del popular actor, humorista català Joan Capri (1917 – 2000), com ara El pobre GonzálezNàufragsEl MatrimoniEl Maniàtic, entre altres. La ironia amable però incisiva de Joan Capri el van convertir en una caricatura del català urbà mitjà que va fer riure diverses generacions.

Dos emblemes de l'humor català en un únic teatre, units en la comesa d'entretenir, divertir i fer que passem una bona estona en una comèdia de gran qualitat protagonitzada pel nostre celebrat i entranyable actor de l'escena catalana, el mític Joan Pera.

"Joan Pera abduït per les maneres de Joan Capri? Joan Capri recuperat a partir dels seus famosos monòlegs? De tot una mica. Pera porta gairebé 26 anys treballant sense parar en el món de la comèdia i ha construït un personatge que va més enllà dels textos que pugui interpretar, ja sigui en obres més corals o, com en aquest cas, en un 'one man show' on es passeja per part dels grans èxits de qui va ser un dels actors còmics més populars del teatre català dels anys 60 i 70 tot introduint-hi suposades experiències personals que completen l'hora i mitja de funció. Diríem que el nou l'espectacle de Pera és mou entra la voluntat de apropar-se al personatge Capri i el ventall d'efectes còmics creat per Pera al llarg dels anys. És una línia gairebé indistingible que Pera traspassa un i altre cop amb total naturalitat".

Intèrpret: Joan Pera
Il·luminació: Raül Martínez
Ajudant de direcció: Blai Pera
Producció: Focus