Carnaval Infantil

Organitza: Ràdio Taradell i Ajuntament de Taradell

DIA

Diumenge, 23/02/2020

HORA

A les 00:00

PREU

Gratuït

LLOC

Taradell (08552) / Barcelona

El Carnaval Infantil, que es farà el diumenge 23 a la tarda, es presenta amb moltes novetats. Aquest any, els més petits tindran la seva pròpia rua pels carrers del poble. La concentració de disfresses serà a La Plaça a dos quarts de 5 i, a partir d'aquí, hi haurà una cercavila que portarà els nens i nenes pel passeig Domènec Sert i la carretera de Balenyà fins al Centre Cultural Costa i Font. Ho faran al ritme de la música que acompanyarà la cercavila per tal que puguin lluir les disfresses.

Entre tots ells hi haurà també el reietó o reietona Carnestoltes, que farà el seu pregó un cop arribin a Can Costa. El Carnaval Infantil continuarà amb un berenar popular per a tots els nens i nenes i la festa es tancarà amb el concert de La Belluga.

La Belluga és un grup d'animació infantil que va néixer l'any 2007 amb l'objectiu que petits i grans gaudeixin ballant i cantant a través de les seves danses i cançons. La Belluga, en realitat, és el nom de la girafa que els acompanya i, a Taradell, presentaran l'espectacle 'Paüra'. Es tracta d'un espectacle complet, dinàmic, enèrgic i àgil, on faran participar a tothom.