L'alcalde

En Lluís Verdaguer, alcalde de Taradell us dóna la benvinguda.
Contacta amb l'alcalde
Ompliu la següent informació per poder atendre i donar resposta al vostre missatge.
M'agradaria rebre el butlletí informatiu municipal
L'emissió d'aquest formulari en cap cas s'incorporarà al registre municipal ni generarà la creació d'un expedient o procediment oficial. En cas de voler formalitzar la gestió, cal utilitzar el tràmit específic que trobarà a la seu electrònica.

Lluís Verdaguer i Vivet -   Alcalde de la Vila de Taradell
Lluís Verdaguer i Vivet - Alcalde de la Vila de Taradell

El passat 5 de juny de 2014 a l'Ajuntament de Taradell vàrem aprovar el decàleg de les bones pràctiques en la comunicació local pública. Un compromís basat en facilitar l'accés a la informació als ciutadans i fomentar-ne la participació.

L'anterior pàgina es va posar en funcionament l'any 2008 i ja en aquell moment es va procurar que fos una eina que facilités les gestions amb l'ajuntament, però sobretot vam procurar que contingués la màxima informació sobre el nostre poble.

Amb la nova pàgina volíem que tota la informació d'aquests 6 anys es mantingués, però alhora fer un important pas endavant en transparència i participació, per això hem procurat complir amb el màxim nombre d'indicadors del mapa de les bones practiques de la UAB.

Aquesta pàgina més moderna i funcional, ha d'esdevenir una eina d'informació, comunicació, tramitació i participació de doble canal.

Hem procurat que ja des dels seus inicis contingui molta informació del nostre poble, però l'anirem completant i millorant en els propers mesos. Els vostres consells, aportacions i suggeriments seran benvinguts per fer-la millor dia a dia.

Sigueu benvinguts i dediqueu una estona a aprofundir en tots els racons del nostre web.

 

Lluís Verdaguer Vivet
Alcalde de la Vila de Taradell

 

Ajuntament > Govern > Comissió Informativa General
Ajuntament > Govern > Junta de Govern Local
Ajuntament > Govern > Pla de Govern Local (2015 - 2019)
Ajuntament > Govern > Ple municipal
Ajuntament > Govern > Ple municipal > Lluí­s Verdaguer Vivet (CiU)
Ajuntament > Govern > Retribucions de càrrecs electes