Sostenibilitat

Dia Mundial del Medi Ambient ''Porta allò que et sobra''

En motiu de la celebració del Dia Mundial del  Medi Ambient, l'Ajuntament de Taradell i la Mancomunitat La Plana inicien la campanya “Porta allò que et sobra”
Divendres 03/06/2016
Porta allò que et sobra

El dia 5 de juny es celebra el Dia Mundial del Medi Ambient, una data assenyalada per a la reflexió al voltant del nostre entorn natural i la seva preservació. Per aquest motiu sota el lema “Porta allò que et sobra” es vol promocionar l'ús del servei de deixalleria municipal com un espai que actua com a centre de recepció i selecció de residus municipals, alhora que permet la reutilització de productes que encara són útils (mobles, electrodomèstics, etc.) prèviament seleccionat pels mateixos operaris de la deixalleria.

Tots els usuaris que vagin a la deixalleria municipal de Taradell del 6 al 12 de juny, rebran un petit obsequi. Cal portar el comprovant que es deixarà als cubells de la matèria orgànica o bé a les bústies del municipi durant el servei de recollida del porta a porta.

Per més informació, us podeu posar en contacte amb la tècnica de Media Ambient al telèfon 93 812 41 67 ext. 5 o bé a mediambient@mancoplana.cat