Núria Arau Crusellas (ERC)

Tercera tinent d'alcaldessa i Regidora d'Igualtat i Hisenda

Contacta amb la Núria Arau

Ompliu la següent informació per poder atendre i donar resposta al vostre missatge.

M'agradaria rebre el butlletí informatiu municipal

L'emissió d'aquest formulari en cap cas s'incorporarà al registre municipal ni generarà la creació d'un expedient o procediment oficial. En cas de voler formalitzar la gestió, cal utilitzar el tràmit específic que trobarà a la seu electrònica

Núria Arau Crusellas

Va néixer el 1996 i viu a la zona de la Carretera de Viladrau. Ha cursat el Grau en Ciències Polítiques i de l'Administració per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.

És politòloga i ha treballat de tècnica d'organització a la Seu Nacional d'Esquerra Republicana de Catalunya. Actualment és Consellera delegada de Cultura i Arxius al Consell Comarcal d'Osona.

Ha estat vinculada a l'Esbart Sant Genís, al Club de Patinatge Taradell i l'Escola de Música. Gaudeix viatjant, escoltant música o llegint.

 

Xarxes socials de la regidora

instagram.com/nuriaarau02

 

 

Retribucions

D'acord amb voluntat de transparència, a continuació es dóna detall de les retribucions que percep el regidor per assistències segons aprovació al Ple del dia 27 de juny del 2019.

Retribucions de càrrecs electes Import
1. Càrrec electe amb dedicació. Retribucions brutes anuals.  
    Regidora d'igualtat i Hisenda. Dedicació del 30%  13.294,47 €

La regidora no percep retribucions per assistències ja que aquestes estan considerades dins la dedicació a jornada parcial.