Lídia Alonso Martí (ERC)

Quarta tinent d'alcaldia i regidora de Benestar Social i Joventut

Contacta amb la Lídia Alonso

Ompliu la següent informació per poder atendre i donar resposta al vostre missatge.

M'agradaria rebre el butlletí informatiu municipal

L'emissió d'aquest formulari en cap cas s'incorporarà al registre municipal ni generarà la creació d'un expedient o procediment oficial. En cas de voler formalitzar la gestió, cal utilitzar el tràmit específic que trobarà a la seu electrònica

Lídia Alonso Martí

Nascuda el 1967, viu a la Ronda Vilademany i és la mare d'en Jordi i l'Aida. Li agrada implicar-se amb el teixit social i cultural del poble, per això ha estat a l'AMPA de la llar d'infants i de l'Institut. Ara forma part de l'ANC de Taradell, de Som Dones i presideix l'Associació Coral Tastet de Gospel.

Ha portat la comptabilitat d'una empresa familiar i ha fet de perruquera. Li interessen les persones, el què els passa, el què volen o necessiten, per aquesta raó està formant-se a l'Institut Gestalt de Barcelona.

Li agrada la música, el teatre, caminar pel bosc i fer ioga. També llegir, el moviment vital, estar amb grup i compartir.

 

Xarxes socials de la regidora

instagram.com/lidiaalmar

 

Retribucions

D'acord amb voluntat de transparència, a continuació es dóna detall de les retribucions que percep el regidor per assistències segons aprovació al Ple del dia 27 de juny del 2019.

Retribucions de càrrecs electes Import
2. Retribució per assistència a Plens  
    Retribucions per sessió 153,84 €
6. Retribució per assistència a la Comissió Informativa de Serveis a les persones
     Amb efectes 1 de gener de 2021 segon aprovació al Ple del dia 17 de desembre 2020
 
    Retribucions per sessió 128,48 €