Araceli Garcia Español (JxT)

Regidora a l'oposició

Contacta amb la l'Araceli Garcia

Ompliu la següent informació per poder atendre i donar resposta al vostre missatge.

M'agradaria rebre el butlletí informatiu municipal

L'emissió d'aquest formulari en cap cas s'incorporarà al registre municipal ni generarà la creació d'un expedient o procediment oficial. En cas de voler formalitzar la gestió, cal utilitzar el tràmit específic que trobarà a la seu electrònica

Joan Canó Pol

Nascuda a Barcelona l'any 1952. Va estudiar EGB a l'escola Ntra. Sra. de la Salud de Badalona i va assistir a diversos cursos de secretariat.

Va treballar als laboratoris Ciba-Geigy de Barcelona del 1970 al 1973. L'any 1974 va venir a viure a Taradell i del 1975 fins al 1977 va treballar a Telefònica de Taradell.  De l'any 1978 fins al 2010 va treballar com a comercial a diferents magatzems de material de construcció de la comarca d'Osona fins que es va prejubilar. 

Des de l'any 2011 és la presidenta de la delegació a Taradell d'Osona contra el Càncer i voluntària a Càritas Taradell. Ha sigut regidora de Benestar Social i Salut Pública des de l'any 2015 fins al 2019.

Les seves aficions són caminar, fer activitats a l'EAS, anar al cinema, al teatre, llegir i viatjar.

 

Xarxes socials de la regidora

 

Retribucions

D'acord amb voluntat de transparència, a continuació es dóna detall de les retribucions que percep la regidora per assistències segons aprovació al Ple del dia 27 de juny del 2019.

 

Retribucions de càrrecs electes Import
2. Retribució per assistència a Plens  
    Retribucions per sessió 153,84€
3. Retribució per assistència a la Comissió Informativa General  
     Retribucions per sessió 10,00 €

Araceli Garcia Español és suplent a la Comissió Informativa General