Cursa d'Orientació de Desconfinament de Taradell

Del 14/05/2020 al 30/06/2020
Gratuït
 
08552 - Taradell (Barcelona) 
T. 93 880 04 78 - F.93 880 09 75 
cetaradellcetaradell.cat

La secció d'orientació del Centre Excursionista de Taradell us convida a fer un tastet del seu esport per fer més amè i divertit el procés de desconfinament.

Cursa orientació desconfinament CET

Per això, us han preparat diferents circuits d'orientació pel nucli urbà i entorn de Taradell amb diferents nivells de dificultat; des del C4 per iniciació i infants, fins al C1 per experts.

Aquests circuits es poden fer caminant o corrent, i us aconsellen la utilització d'una brúixola per orientar-se correctament en el mapa perquè, tot i que al tractar-se d'un circuit urbà per lloc coneguts per tots, us servirà per agafar pràctica amb aquest instrument.

Els punts de control o fites seran indicats amb cintes blanques amb el número de fita corresponent, on haureu de comprovar que esteu al lloc indicat. Per poder realitzar aquesta activitat només us heu de descarregar i imprimir el mapa que considereu més oportú al vostre grau de coneixement de l'orientació.

Per més informació de l'activitat i descarregar els mapes podeu accedir a la secció d'orientació a la pàgina web del Centre Excursionista.