Taller d´embolcalls reutilitzables a Taradell

El casal de gent gran de Taradell va acollir, el passat dimarts dia 28 de març, un taller d´embolcalls reutilitzables, coneguts popularment per

"Boc´N Rolls".

 

Dijous 06/04/2017

Set persones grans es van animar a participar d´aquesta activitat creativa en la que van aprendre a realitzar un embolcall de roba, que es pot posar a la rentadora i utilitzar-se infinitat de vegades.

D´aquesta manera, el seu ús, ajuda a la reducció de residus i contribueix a la cura del medi ambient.

A més, les participants varen endur-se el patró d´aquesta peça per tal de poder fer tants embolcalls reutilitzables com desitgin.

Aquest taller, organitzat per l´Àrea de medi ambient de la Mancomunitat La Plana tenia com a objectiu crear consciència sobre la importància de reduir residus i oferir una alternativa sostenible al paper de plata, utilitzat encara moltes vegades per embolcallar els entrepans.

Es calcula que cada embolcall d´entrepà té una vida de 6 anys i per tant s´estalviaran 15 kg de paper de plata amb aquests anys.

Aquest taller ha rebut el suport també de l´Ajuntament de Taradell, de l´Associació de jubiltats de Taradell i del Programa de Dinamització de gent gran de la Mancomunitat La Plana.