Nova edició de la Mostra de Teatre amb cafè

Divendres 09/02/2018

Logo Mostra de Teatre

La Regidoria de Cultura programa per 17è any consecutiu la Mostra de Teatre amb cafè. Quatre grups amateurs de la comarca d'Osona posaran en escena quatre obres que sorprendran els espectadors. Com sempre, l'entrada està acompanyada d'una consumició (cafè o refresc) al Bar del Centre Cultural Costa i Font per gastar durant el mateix dia.

Aquesta és la programació:

 

Diumenge 28 de febrer a 2/4 de 7 de la tarda,
‘'MOHA'' a càrrec de la Cia. Còmica L'Ou Cost de Vic.

En Moha és un immigrant il·legal… No. Posem només immigrant. Un refugiat… si, millor… o un nouvingut! Millor encara. Un nouvingut, si. És moro… no, magrebí… musulmà… àrab?… africà… En Moha és d'una altra raça… ètnia?… cultura?… país… Si, d'un altre país si. I és d'un altre color també… no, color no… o si?… no és negre… però és marró. Parla diferent, menja diferent, es vesteix diferent, resa diferent, pensa diferent… és diferent. Però tots som iguals, no? Ho va dir Nostre Senyor. Però Al·là no sé si ho va dir això? Tots som iguals però amb les nostres diferències, és clar… Ara que, si ha vingut aquí, que s'adapti, no?… o si no ja ens adaptarem nosaltres… o tant és… En Moha és un amic… un conegut… un veí… un. I ha vingut aquí... per quedar-se... o no.

Direcció: Xevi Font.

 

Diumenge 4 de març a 2/4 de 7 de la tarda,
ELS RÚSTEGUES de Carlo Goldoni a càrrec del Grup Pierrot Teatre de Centelles.

‘I Rusteghi' es va estrenar a Venècia al Teatro San Luca, al final del carnaval de 1760 i es va publicar el 1762. Els rústegues són quatre mercaders de Venècia que representen la vella tradició conservadora i puritana de les classes mitjanes enfrontats a la "nova frivolitat" veneciana.

Tracten d'imposar a les seves dones els usos tradicionals per restringir tot allò què consideren massa estrany o excèntric, els prohibeixen sortir de casa, fins i tot sortir al balcó, anar a festes o veure comèdies. No toleren estranys a casa, la qual cosa denota la seva repulsió natural a la conversa.

Direcció: Joan Pagès.

 

Diumenge 11 de març a 2/4 de 7 de la tarda,
TOC-TOC de Laurent Baffie a càrrec de Nou 69 Teatre de Torelló.

Una teràpia de grup esbojarrada on tothom es pot veure identificat. Sis personatges, cadascun amb el seu particular Trastorn Obsessiu Compulsiu (TOC), coincideixen a la consulta d'un psiquiatre. Una eminència, l'únic que pot ajudar-los a resoldre els seus problemes. Però què passa si el psiquiatre no arriba a temps a la consulta? Ells mateixos hauran d'analitzar els seus respectius trastorns i ajudar-se mútuament en una divertida teràpia de grup.

Direcció: Xevi Lozano.

 

Diumenge 18 de març a 2/4 de 7 de la tarda,
ALT STANDING una adaptació lliure d'Anna Presegué de l'obra de Josep Cantin a càrrec de Gottic Teatre de Taradell.

Dues estudiants comparteixen pis i negoci. Un negoci no del tot convencional, amb uns clients ben especials… L'arribada de la seva antiga ‘nanny' trencarà l'ordre fins ara establert per les dues amigues.

Un ordre que tindrà a veure amb un dels seus clients que els capgirarà les seves vides. Una comèdia on les tres protagonistes s'hauran d'enfrontar entre elles i solucionar les seves diferències per fer front a la nova situació.

Direcció: Lluís Presegué.

Les entrades es podran comprar una hora abans de la representació al vestíbul del Centre Cultural Costa i Font.