Informació davant la nevada que s'està produint a Taradell

La recollida de deixalles d'aquest dilluns a la nit suspesa. Les màquines pararan a la nit i a primera hora del matí reprendran la seva tasca.
Dilluns 26/02/2018

Neu Taradell 26 02 4

Davant la nevada que s'està produint des de mitja tarda, la brigada municipal ja està treballant per netejar i escampar potassa als principals carrers del municipi i als accessos i carrers de les urbanitzacions per facilitar la circulació.

Els treballs han començat per les urbanitzacions de Goitallops i La Roca on s'hi acumula més gruix de neu i s'aniran estenent per tots els carrers del municipi al llarg del vespre. Hi treballen tractors amb pala i saler.

Pel que fa a les carreteres d'accés a Taradell, es recomana pujar per la carretera B-520 per Santa Eugènia de Berga o per la BV-5306 per Mont-rodon amb molta precaució, velocitat reduïda i evitant frenades brusques. Des de mitjanit, trànsit informa que la carretera de Sant Miquel de Balenyà a Taradell està tallada. Podeu consultar la informació sobre l'estat del trànsit clicant aquí.

La Mancomunitat La Plana ha comunicat als ajuntaments que la recollida de deixalles d'aquest dilluns a la nit ha quedat suspesa. Durant a primera hora de dimarts es decidirà si se suspèn el servei que es realitza al matí a les diferents urbanitzacions.

La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya ha activat el pla d'emergències per nevades Neucat. Es recomana tenir precaució a l'hora de circular, si no és necessari no agafar el vehicle i seguir la predicció meteorològica de cara les pròximes hores i dies per seguir l'evolució del temporal de neu.

Per qualsevol incidència us podeu posar en contacte amb la Guàrdia Urbana al telèfon 670.01.99.66.

En el següent enllaç podeu veure una sèrie de consells en cas de nevades i glaçades que hi ha a la web municipal: https://t.co/nj4VVHjESV

Neu Taradell 26 02 1

Neu Taradell 26 02 3

Neu Taradell 26 02 2