Els Reis d'Orient arriben de nou a Taradell.

Dijous 28/12/2017

Reis 2018

El dia 5 de gener SSMM Els Reis d'Orient arribaran novament a Taradell. Ho faran amb la tradicional cavalcada que arribarà a 2/4 de 7 del vespre pel carrer de la Font. Com ja és tradicional els reis s'aturaran a l'església on faran l'adoració al nen Jesús i continuaran el seu recorregut fins a arribar a l'Ajuntament per saludar tots els nens i nenes del poble i ser rebuts per l'alcalde.

El recorregut de la cavalcada serà el següent: Carrer de la Font, la Plaça, Passeig de Domènec Sert, Carretera de Mont-rodon. Els reis baixaran de les carrosses davant el Banc Popular i aniran a peu fins a l'església on faran l'adoració al Nen Jesús. Seguidament tornaran a pujar a les carrosses i continuaran pel carrer de l'Església, el Passeig de Domènec Sert, carretera de Balenyà, plaça de les Eres, carrer Sant Sebastià, plaça Santa Llúcia, carrer de la Vila fins a arribar un altre cop a la plaça de les Eres, on els Reis de l'Orient faran la salutació des del balcó l'Ajuntament de Taradell i tot seguit repartiran les joguines. Un cop acabat seguiran el seu recorregut pel carrer de la Vila.

La cavalcada comptarà amb més d'un centenar de patges i amb set carrosses: l'estrella que obrirà la cavalcada, el carbó, una carrossa plena de regals i les tres carrosses de Melcior, Gaspar i Baltasar. Els tres reis estaran acompanyats per dues formacions musicals de Xarop de Canya i pels Only Marching Band.

Un any més, per guiar Ses Majestats el seu camí fins a l'Ajuntament, cal esperar-los tots a punt amb les atxes de barballó que fan tan única la nit de reis a Taradell.

Els caramels que es donaran al llarg de la cavalcada són aptes per celíacs, adherint-se un cop més a la campanya “Cap nen celíac, sense caramels” que es va iniciar el 2007.

Per altra banda, la Biblioteca de Taradell i el Grup de Recerca Local han organitzat una nova edició del concurs d'Instagram. Podeu consultar les bases aquí.