La tercera edició del Taradell Negre vol consolidar el festival

  • Hi haurà set taules que tindran un fil conductor en comú: la Cua de Palla. 
  • Fàtima Llambrich, Xavier Álvarez i Damià del Clot compartiran una taula dedicada al narcotràfic.
Divendres, 01/03/2024

La tercera edició del Taradell Negre ja té dates: es farà els dies 12 i 13 d'abril de 2024. Durant la setmana prèvia però hi haurà moltes activitats relacionades amb el festival taradellenc que més endavant s'anunciaran.

Es comptarà amb una vintena d'autors i autores i un total de set taules que enguany tindran un fil conductor en comú: la Cua de Palla. I és que cada taula porta per nom un títol de la coneguda col·lecció del gènere policíac. El motiu és perquè es farà un homenatge a la trajectòria a un dels autors que forma part d'aquesta col·lecció: Andreu Martín.

Andreu MartínJPG

Una d'aquestes taules estarà dedicada al narcotràfic amb tres autors, un mateix tema i tres punts de vista molt diferents: el de la periodista Fàtima Llambrich amb un true crime; el d'un mosso d'esquadra, en Xavier Álvarez, amb una novel·la de ficció basada en fets reals que ell coneix de primera mà i una novel·la de Damià del Clot completament de ficció.

La resta d'autors i autores que seran al Taradell Negre 2024 es desvetllaran un mes abans del Festival.

El Taradell Negre és un festival de novel·la negra catalana (el primer i únic a la comarca d'Osona) organitzat per la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell amb el suport de l'Ajuntament de Taradell i que té a l'escriptora taradellenca Núria Martínez com a comissària.

Taradell Negre 2023 taula 7 (6)