Setena edició del concurs d'Instagram #JoVaigAmbAtxaDeBarballó

Les fotografies es podran enviar entre el 5 i el 8 de gener.

Diumenge, 08/01/2023

El foc, el fum i l'olor de les atxes contribueixen a crear un ambient màgic per rebre a Melcior, Gaspar i Baltasar. Per setè any consecutiu, el Grup de Recerca Local de Taradell conjuntament amb la Biblioteca Antoni Pladevall i Font, la Comissió de Reis de Taradell i el Parc de les Olors, organitzen un concurs d'Instagram coincidint amb la Cavalcada de Reis, la tarda-nit del 5 de gener.

El concurs està obert a tothom i es premiarà la millor foto i la més original. Les atxes de barballó hauran de ser presents a la fotografia.  

Tothom que ho vulgui podrà participar al concurs penjant les seves fotos a Instagram amb les etiquetes #JoVaigAmbAtxaDeBarballó i #ReisTaradell23 entre els dies 5 i 8 de gener de 2023. 

 

Bases:

Temàtica: Atxes de barballó a la Cavalcada de Reis de Taradell.

Cal seguir @bibliotaradell a Instagram.

Cal etiquetar les imatges amb els hashtags #JoVaigAmbAtxaDeBarballó i #ReisTaradell23.

Només s'acceptaran fotos publicades entre els dies 5 i 8 de gener de 2023.

No es poden etiquetar fotos antigues.

Es poden publicar tantes fotos com es vulgui per usuari d'Instagram.

Cal conservar les imatges originals. Es poden demanar als guanyadors/es.

S'autoritza a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font, l'Ajuntament de Taradell i el Grup de Recerca Local de Taradell a utilitzar les imatges per a futures campanyes promocionals (Instagram, Twitter, Facebook, web i altres).

Les fotos guanyadores les escollirà un jurat format per les regidores de Cultura, Patrimoni, Festes i Entitats de l'Ajuntament de Taradell, Míriam Martínez i Berta Camprubí i la responsable del Parc de les Olors, Esther Solans. Es valorarà l'originalitat i la qualitat artística de les fotos.

El veredicte es farà públic el 21 de gener a partir de les 11 del matí a la Biblioteca de Taradell en el marc de l'acte anual del Grup de Recerca de Taradell.

Premis:

Millor foto: Un lot de productes del Parc de les Olors i un lot de llibres

Més original: Un lot de productes del Parc de les Olors i un lot de llibres