Marta Ramírez i Lluís Pujadas guanyen la segona edició del concurs d'Instagram #JoVaigAmbAtxaDeBarballó

Dissabte a la tarda, en el marc de l'acte anual del Grup de Recerca, es van lliurar els premis de la segona edició del concurs d'Instagram #JoVaigAmbAtxaDeBarballó. 
Dilluns, 22/01/2018

En aquesta ocasió, entre el 5 i el 8 de gener de 2018, es van penjar una vuitanena de fotos amb les etiquestes #JoVaigAmbAtxaDeBarballó i #ReisTaradell18. A més a més, s'havia de seguir el perfil de la Biblioteca de Taradell @Bibliotaradell. El jurat va haver de desqualificar una vintena de fotos que no van seguir alguna d'aquestes tres característiques i van dedidir que la més original era per Lluís Pujadas (@lpujadas) amb la imatge 3 reis, 3 atxes per "per reflectir en una fotografia l'element característic que es demanava en el concurs, les atxes de barballó en una fotografia que ens transmet el foc, la llum i la màgia". 

Fotografia més original_2a edició concurs Instagram 2018 #JoVaigAmbAtxaDeBarballó

El primer premi va ser per Marta Ramírez (@visualveu) amb De lluny veiem els reis que ja arriben en una fotografia que  "ens transmet la nit de Reis a Taradell, quan en plenes festes de Nadal i amb aquella il·lusió, de petits i grans, estem esperant l'arribada de Ses Majestats amb les atxes de barballó"

Guanyadora concurs Instagram 2018 #JoVaigAmbAtxaDeBarballó_Marta Ramírez