Assumpta Casassas i Lluís Pujadas guanyen el concurs d'Instagram #JoVaigAmbAtxaDeBarballó

Dissabte al migdia, en el marc de l'acte anual del Grup de Recerca Local de Taradell, es van conèixer els guanyadors del concurs d'Instagram dedicat a les atxes de barballó. 
Dimarts, 22/01/2019

Els taradellencs Assumpta Casassas i Lluís Pujadas van guanyar la tercera edició del concurs d'Instagram #JoVaigAmbAtxaDeBarballó organitzat pel Grup de Recerca Local amb la col·laboració de la Biblioteca Antoni Pladevall i Font.

Casassas (@suntacf) va guanyar el primer premi per una fotografia amb una gran composició però que alhora transmet el què és la nit de Reis a Taradell, la llum de les estrelles que il·luminen el camí, però sobretot, el foc viu i intens de les atxes de les atxes que cremen i cremen i que donen un ambient màgic a la festa.

Guanyador Instagram #JoVaigAmbAtxaDeBarballó 2019

 

Pujadas (@lpujadas) va guanyar el més original per transportar-nos a una nit màgica, la nit de Reis, però sobretot en la il·lusió dels més petits cremant una atxa, l'element que fa característic aquesta festa, mentre esperen l'arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar.. Es van emportar unes entrades per l'espectacle de diumenge a la tarda de la festa major d'hivern i un lot de llibres respectivament. 

Premi original #joVaigambAtxadeBarballó 2019

Van entrar al concurs una vuitantena de fotografies ja que del centenar que es van presentar algunes es van haver de desqualificar per no complir les bases. Les fotografies havien de portar l'etiqueta #JoVaigAmbAtxaDeBarballó #ReisTaradell19 i ser seguidors de @bibliotaradell.