Bruna Arumí i Alfons Jiménez guanyen el 6è concurs d'Instagram #JoVaigAmbAtxaDeBarballó

Rebran un lot de llibres de la Biblioteca i un lot de productes del Parc de les Olors. 

Divendres, 21/01/2022

La sisena edició del concurs d'Instagram #JoVaigAmbAtxaDeBarballó té guanyadors. Es tracta de Bruna Arumí (@Brunarumiart) i d'Alfons Jiménez (@alfonsjm). 

En aquesta edició van entrar a concurs una vuitantena de fotografies que són les que complien les normes de ser seguidor de la Biblioteca de Taradell a Instagram (@bibliotaradell), i que les imatges estiguessin etiquetades amb #JoVaigAmbAtxaDeBarballó i #ReisTaradell22. Se'n van descartar algunes per no complir alguna d'aquestes característiques.

El jurat estava format per Berta Camprubí i Míriam Martínez, regidores de l'Ajuntament de Cultura,  Patrimoni i Festes de l'Ajuntament de Taradell i per Esther Solans, responsable del Parc de les Olors de Taradell.

Concurs atxes @brunarumiart

 

 

A la fotografia de Bruna Arumí destaca la figura de l'Andreu cremant una atxa. En el text, Arumí diu: "Una nit màgica, seguint les nostres tradicions de les atxes de barballó. Atxes fetes pel meu avi Andreu, sense paraules, el millor. Un any més, una nit màgica, única, d'il·lusió, nervis esperant ansiosos els nostres regals que ens porten els Reis Mags".

 

 

 

Concurs atxes @alfonsjm

 

A la foto d'Alfons Jiménez, sense text descriptiu, s'aprecia la carrossa del rei Blanc, amb Melcior a dalt i al carrer, unes atxes que il·luminen el pas de la carrossa mentre unes persones saluden el rei. 

 

 

 

Es tracta d'un concurs que va néixer l'any 2017 quan el Grup de Recerca Local de Taradell va dedicar un documental a les atxes de barballó i des del primer dia compta amb el suport de l'Ajuntament de Taradell, la Comissió de Festes, el Parc de les Olors, la Biblioteca,  i l'Arxiu Fotogràfic amb l'objectiu de potenciar les atxes de barballó el dia de la Cavalcada de Reis.