Gerard Tió, Tomeu Sala i Isabel Clot guanyen el concurs d'Instagram #jovaigambatxadebarballó

Aquest dissabte, en el marc de l'acte anual del Grup de Recerca Local de Taradell es van lliurar els premis del Concurs d'Instagram #Jovaigambatxadebarballó que es va organitzar en motiu de la cavalcada de Reis de Taradell del passat 5 de gener del 2017.
Dissabte, 21/01/2017

El jurat estava format per membres de l'Arxiu Fotogràfic, del Grup de Recerca Local de Taradell, de la Biblioteca Antoni Pladevall i Font i de la Comissió de la Cavalcada de Reis i els guanyadors van ser Isabel Clot, Bartomeu Sala i Gerard Tió. El jurat va decidir que, a banda de la millor foto i la més original es lliuraria una accèssit a la foto més representativa d'aquesta nit màgica. En total es entraven a concurs una seixantena de fotos que havien d'estar pujades a Instagram amb l'etiqueta #jovaigambatxadebarballó i #reistaradell17. Els participants també havien de ser seguidors de l'Instagram de la Biblioteca de Taradell (@bibliotaradell).  

Fotos més original:

@gerardtio amb Nit de reis a Taradell. A Taradell som especials, anem amb atxadebarballó

Foto més original #jovaigambatxadebarballó

 

Millor foto:

@tomeusala amb Cremant les atxes

Millor foto #jovaigambatxadebarballo

 

Accèssit:

@isabelClot amb Nit de Reis

Accèssit #jovaigambatxadebarballo

 

Aquest concurs organitzat per la Biblioteca de Taradell amb la col·laboració de la Comissió de la Cavalcada de Reis i el Grup de Recerca tenia l'objectiu de promocionar i potenciar la tradició taradellenca d'anar a rebre els Reis amb atxa de barballó. Els guanyadors van rebre un lot de llibres i entrades per anar a veure el concert dels Jark. 

Guanyadors concurs Insta #jovaigambatxadebarballó
Guanyadors concurs Insta #jovaigambatxadebarballó