Taradell inaugurarà el Parc de les Olors de Taradell el pròxim 21 d’octubre

Dilluns, 08/10/2018

AROMES DE TARADELL inauguracio parc v1 [solo lectura] [Modo de compatibilidad]

Després de mesos treballant en el projecte i realitzant diverses activitats amb entitats del municipi, oficialment s'inaugurarà el Parc de les Olors de Taradell. El projecte, va de la mà amb Aromes de Taradell que es va presentar l'octubre 2017 i que pretén harmonitzar de forma innovadora la cultura i la natura al voltant del barballó i també al voltant de tot el grup de lavandes, plantes aromàtiques que tenen moltes utilitats culturals, culinàries, cosmètiques i ornamentals.

Els actes se celebraran durant tot el matí del pròxim diumenge 21 d'octubre.

De 2/4 de 10 del matí a 12 del migdia, es podrà visitar els espais de Can Just i també el Pati de l'Escola l'Arpa. A Can Just s'hi troba l'Agrobotiga i també l'Espai d'aromàtiques i a l'Arpa, el jardí de planta culinàries. La gent podrà anar als dos espais indiferentment i allà els rebrà un guia. Cada visita durarà uns 30 minuts des de 2/4 de 10 del matí, per tant, es recomana ser allà cinc minuts abans de cada visita.

Per altra banda, a 2/4 d'1 del migdia es celebrarà la part més institucional. Primer de tot, es celebrarà la ponència ‘El món dels olis essencials. Anàlisis de la lavanda plantada a Taradell' a càrrec d'Àlex Ruiz i Pilar Comes, directora de la Xarxa del Parc de les Olors de Catalunya i, tot seguit es celebrarà la part més institucional amb els parlaments de les autoritats.

Després de la inauguració, hi haurà mostra dels productes de la Xarxa del Parc de les Olors a l'Agrobotiga de Can Just.