Aquest Nadal, regala Parc de les Olors!

Dijous, 03/12/2020

Aquest Nadal el Parc de les Olors ens apropem a la gent de Taradell a través d'un catàleg amb tots els productes que oferim per regalar aquestes festes: cosmètica, cuina, infusions, aromes i fins i tot experiències. El catàleg mostra una gran varietat de productes adaptats a cada consumidor, fets a partir de les plantes aromàtiques ecològiques de la Xarxa de Parcs de les Olors.

Catàleg 2020 Parc de les Olors

A més de productes, el catàleg ofereix lots fets a mida o d'altres ja fets, per posar-ho molt fàcil. Si vols sorprendre a la família o amics també hi ha la possibilitat de regalar vals d'experiències: tallers individuals, per parelles o grups.

Però això no és tot, el Parc de les Olors de Taradell ho posa encara més fàcil a l'hora de comprar. En els temps complicats que vivim posem a disposició el servei de comanda a casa, que permet fer els encàrrecs al telèfon 649 001 325 (pots trucar o enviar un WhatsApp), al nostre Instagram o bé enviant un correu electrònic a taradell@parcdelesolors.com. Què més es pot demanar?

Telèfon / WhatsApp
649 001 325
Instagram
instagram.com/parcdelesolorsdetaradell
Mail
taradell@parcdelesolors.com

No dubteu a consultar el catàleg del Parc de les Olors. El podeu veure en PDF o descarregar-lo al vostre dispositiu.

Aquest Nadal, no t'ho pensis: Parc de les Olors de Taradell!

Documents relacionats