El Parc de les Olors celebra el primer taller mensual amb un ple absolut de places

Dimarts, 27/11/2018

taller nov18 parc olors (2) El passat diumenge 25 de novembre es va dur a terme el taller de sabó de Lavanda, primer taller ofert pel Parc de les Olors de Taradell des de la seva inauguració el passat 21 d'octubre. Hi van participar més d'una dotzena de persones inscrites prèviament i vingudes d'arreu de Catalunya (Taradell, Mataró, Girona...).  

Els participants van poder observar, participar i gaudir de tot el procés d'elaboració d'un sabó artesanal de lavanda. Tots els participants es van endur les seves pastilles de sabó i les podran començar a usar d'aquí a dos mesos, ja que és el temps que necessita el sabó natural per assecar-se.  L'aroma d'aquest es va aconseguir gràcies a l'hidrolat i l'oli essencial, extrets de la destil·lació de la primera collita dels camps de barballó del Parc de les Olors de Taradell realitzada el passat mes de juliol.

L'activitat  va acabar amb un tastet d'infusions de la Xarxa del Parc de les Olors i una visita guiada al jardí d'aromàtiques de Can Just.

El Parc de les Olors promou la cultura etnobotànica i fomenta la transmissió de coneixement sobre les plantes aromàtiques, per aquest motiu mensualment, el Parc de les Olors de Taradell acollirà una activitat.

El pròxim 23 de desembre s'oferirà un taller de cuina amb plantes aromàtiques per aquestes festes de Nadal. Les inscripcions es podran realitzar a través del web taradell.cat/parcdelesolors i al correu electrònic taradell@parcdelesolors.com.

Per més informació podeu contactar mitjançant el telèfon 649 001 325.

taller nov18 parc olors (3)
taller nov18 parc olors