Més de 480 persones ja han visitat i gaudit de les activitats del Parc de les Olors de Taradell

El Parc de les Olors de Taradell valora molt positivament, després de 8 mesos, el desenvolupant de les visites guiades i tallers en els diferents espais que el conformen.

 

 

Dijous 28/03/2019

Des del passat mes de juliol del 2018 pel Parc de les Olors de Taradell han passat més de 480 persones en diferents propostes com són les visites guiades, tallers o les sortides escolars.

Des de la inauguració del Parc s'ha desenvolupat una agenda amb diferents propostes per tal d'apropar els coneixements i la cultura de les aromàtiques oferint un taller i una visita mensual. S' han realitzat tallers d'elaboració de sabó natural perfumat, de coneixement de les plantes a l'hivern, de condiments i olis aromàtics, de realització de planter a través d'esqueixos, d' arrels i llavors, entre d'altres.

Parc de les Olors - Tallers 5

Parc de les Olors - Tallers 2

El proper 27 i 28 d'abril es durà a terme Inspiring Terra d'Olors on els visitants gaudiran de tots els productes del Parc de les Olors, tastets i una gran varietat de tallers a l'aire lliure per gaudir d'un dia en família aprenen sobre les aromàtiques.

El Parc de les Olors treballa perquè properament es puguin portar a terme un taller de reconeixement de plantes i de perfums i a través d'una setmana temàtica, en què el barballó i les lavandes en seran els protagonistes, qui ho desitgi, podrà endinsar-se i conèixer de prop el món de les lavandes, podrà participar en la recol·lecta, fer-ne la destil·lació, realitzar diversos tallers i gaudir d'un dinar aromàtic.

Parc de les olors - tallers 1

Per altra banda s'ha rebut la visita de casals de jubilats, residències de persones grans i centres de persones amb diversitat funcional que han gaudit de les activitats a través del tacte, les olors, els gustos i els coneixements entorn de les aromàtiques. També hem tingut la presència de grups d'empresaris relacionats amb el turisme sostenible de la comarca d'Osona per observar el model emprat pel Parc de Taradell.

Finalment concloure amb la gran acceptació que ha tingut aquest projecte en el sector escolar, amb la visita de tres escoles en aquest mes de març i la previsió d'un parell d'escoles més en els propers dies.

Parc de les Olors - Tallers 3

Parc de les Olors - Tallers 4

El Parc de les Olors de Taradell seguirà treballant per impulsar la participació de grans i petits en aquest projecte a través de les visites guiades, experiències i tallers que enriqueixen els coneixements de la societat entorn de les plantes aromàtiques i medicinals.

 

Consulta l'agenda d'activitats del Parc de les Olors de Taradell.