Taradell Jove obre les portes per Sant Jordi

De 4 a 7 de la tarda es podrà visitar a Can Granada, l'equipament juvenil, els seus espais i serveis i els recursos que oferirà al jovent

Dilluns, 22/04/2024

Després de presentar la marca Taradell Jove, s'han realitzat diverses millores i reformes per preparar l'equipament per a les i els joves del poble. Els darrers mesos, un grup de noies de 3r d'ESO de l'INS Taradell ha col·laborat en aquestes tasques com a part de l'assignatura de Serveis Comunitaris, contribuint a posar a punt els espais tant interiors com exteriors de les instal·lacions i preparar una activitat de dinamització juvenil d'inici d'estiu.

D'altra banda, també en el marc de l'assignatura de Serveis Comunitaris i conjuntament amb el Grup de Naturalistes d'Osona i el GOC (Grup Orquidològic de Catalunya), un segon grup d'alumnes ha col·laborat en la nova instal·lació d'orquídies autòctones als jardins de Taradell Jove.

Durant la diada de Sant Jordi, es durà a terme un intercanvi de llibres al qual tothom està convidat a participar, hi haurà un joc per descobrir els recursos disponibles al Servei d'Informació Juvenil i es podrà explorar l'espai, un punt de trobada i de referència per a les joves del poble.

A partir del 23 d'abril, els horaris de Taradell Jove seran de 4 a 8 del vespre els dilluns, dimarts, dimecres i dijous i també els matins de 9 a 1 del migdia, els dimarts i els dimecres.

Localització relacionada