L'Institut de Taradell visita les Jornades Càpsula

Les jornades d'orientació acadèmica i professional tindran lloc el 24 i 25 de gener al Sucre de Vic

Dilluns, 22/01/2024

Taradell Jove forma part de l'organització de la desena edició de Càpsula, les jornades d'orientació acadèmica i professional organitzades conjuntament per l'àrea de Joventut del Consell Comarcal d'Osona i els Serveis de Joventut de la comarca. Els actes principals de les jornades es realitzaran al recinte firal El Sucre de Vic, els dies 24 i 25 de gener. Com en edicions anteriors, el recinte obrirà per l'alumnat de 4t d'ESO, PFI, programes de noves oportunitats i oferta alternativa de la comarca. Com a novetat d'enguany també s'ha convidat a l'alumnat de Cicles Formatius i Batxillerats.

Està previst que hi assisteixen més de 2.700 joves dels diferents centres educatius de la comarca, entre els quals l'alumnat de 4t d'ESO i 2n de Batxillerat de l'Institut de Taradell.

Una altra novetat d'aquesta desena edició, ha sigut l'aposta de convidar a diverses universitats catalanes per poder ampliar la oferta formativa postobligatoria.

El dia 25 de gener de 4 a 7 de la tarda, Càpsula obre les portes al públic en general, sense necessitat d'inscripció prèvia, per tal que professionals, famílies i joves puguin visitar les jornades. Aquest dia, s'oferiran dues xerrades:

A les 17:00 h. Beques i ajuts per a famílies.
A les 18:00 h. Itineraris educatius després de l'ESO i el paper clau de les famílies.

Durant aquests dos dies el recinte El Sucre acollirà xerrades, estands de diferents estudis postobligatoris, punts d'orientació acadèmica personalitzada i també activitats destinades a l'autoconeixement, la presa de decisions i el benestar emocional.

Més enllà de l'oferta presencial al recinte firal, la pàgina web de Càpsula segueix en funcionament i actualitzada, per tal que esdevingui una eina clau per l'orientació acadèmica a la comarca durant tot l'any.

835d12321c250dca7db3