Punt d'Informació Turística | Km. 0

La Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell forma part del programa Punt d'Informació Turística.

Logo PIT El programa Punt d'Informació Turística (PIT) neix de la mà de la Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona per complementar els serveis d'informació, difusió i atenció turística a la demarcació de Barcelona.

 

Des de l'any 2014 la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell és un dels Punts on es pot trobar informació turística de proximitat en forma de guies, fulletons, plànols... juntament amb l'atenció personalitzada per a qualsevol visitant que vulgui descobrir el municipi taradellenc.

La Biblioteca de Taradell s'adhereix en aquest projecte amb una doble finalitat. Per una banda, per cobrir la necessitat del municipi al no disposar d'una Oficina d'Informació Turística i per altra, de fomentar el fons especialitzat de Senderisme, excursionisme i viatge que disposa des del 2010 i que compta amb més de tres mil documents entre llibres, guies de viatge, mapes en paper i digitals i revistes especialitzades.

PIT (1)

 

Aquesta iniciativa s'emmarca en el projecte creat conjuntament per Turisme de la Diputació de Barcelona i la Gerència de Serveis de Biblioteques per promoure una major coordinació de les biblioteques públiques amb les oficines de turisme local i altres agents del sector. D'aquesta manera, s'amplia l'oferta de punts d'informació turística per tal que els visitants tinguin la possibilitat de ser informats sobre l'oferta turística existent, alhora que rebin assistència i suport en l'organització de la seva estada.

 

Km. 0

La Biblioteca Antoni Pladevall i Font ha incorporat en el PIT la secció Km. 0 amb l'objectiu de que els usuaris puguin estar informats de l'oferta turística local però també de la comarca d'Osona i el seu entorn més proper (Montseny, Moianès, el Collsacabra...) així com rebre assistència i suport en l'organització de la seva estada, amb la recomanació d'activitats i serveis del territori que més s'ajusten a les necessitats dels usuaris. Per aquest motiu, en aquest espai s'intenta disposar de tota la informació local i els díptics i fullets editats relacionats amb el turisme a Taradell, així com tenir controlades totes les activitats de la comarca relacionades amb el Senderisme, a banda de tots els fullets publicats tant per la Diputació de Barcelona com per Osona Turisme.

Per altra banda, també s'organitzen activitats relacionades amb el PIT com la presentació de llibres, i es complementa l'espai amb una amplia oferta de díptics i fullets informatius.

Els horaris d'atenció són els mateixos que els d'obertura de la Biblioteca.

PIT (3)

twitter