Sopar literari gastronòmic basat en l'obra de Roald Dahl

06/09/2016
06 de setembre de 2016
Amb motiu del centenari del naixement del popular escriptor Roald Dahl, que ha tingut lloc aquest 2016, són diverses les iniciatives que s'han i s'estan fent arreu del país per difondre el seu llegat.

De de la Biblioteca Antoni Pladevall i Font ens hem afegit a la commemoració d'aquest aniversari amb diverses activitats. El novembre vam fer un club de lectura infantil sobre la seva obra ‘Charlie i la fàbrica de xocolata' i vam acollir la presentació de la xocolata Llepadits d'El Xocolater de Taradell. D'aquesta xocolata en va fer 5.000 rajoles i a l'abril, i seguint el fil argumental de Charlie i la fàbrica de xocolata, es va fer el sorteig d'un viatge a París. L'acte també va tenir lloc a la Biblioteca de Taradell en una jornada on vam comptar amb Jordina Biosca que va representar l'espectacle familiar ‘Les Bruixes de Roald Dahl'. Però les activitats sobre aquest escriptor a la Biblioteca de Taradell no s'acaben aquí. Tot i que Roald Dahl és més conegut per les seves publicacions infantils, també ha escrit llibres per adults.

Sopar Dahl

 

 

D'aquesta manera, la propera activitat, el 16 de setembre, serà una vetllada gastronòmica i literària dirigida al públic adult (majors de 18 anys). En aquest sopar literari gastronòmic basat en l'obra de Roald Dahl, es farà un menú degustació que constarà de 8 platillus que aniran a càrrec del Restaurant El Clàssic de Seva i de dues postres elaborades per El Xocolater de Taradell. El sopar començarà a 2/4 de 9 del vespre i entre plat i plat, es farà una lectura de fragments de l'obra de l'autor a càrrec d'Enric Domingo i l'especialista en Roald Dahl, Lola Casas. Les inscripcions es poden fer a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font des d'aquest dilluns, les places són limitades i el preu, de 29 euros, inclou els 8 platillus, les 2 postres i vi.