Club de lectura infantil sobre 'Charlie i la fàbrica de xocolata'

25/11/2015
25 de novembre de 2015
Una desena de joves lectors van participar, dimarts a la tarda, al club de lectura infantil organitzat per la biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell sobre l'obra de Roald Dahl, Charlie i la fàbrica de xocolata

DSC05830

Va ser una activitat molt divertida que va servir per endinsar-se en el contingut del llibre tot estimulant la imaginació i alhora compartint reflexions. Durant gairebé una hora, en una activitat conduïda per Laura Pujols, els lectors infantils de la biblioteca van comentar diversos aspectes de l'obra d'una manera molt amena i entretinguda. Van parlar de la frase que més els ha agradat del llibre, dels personatges que hi surten -més enllà dels protagonistes-, van respondre diferents preguntes de comprensió i van jugar al pasapalabra buscant sempre paraules relacionades amb l'obra.

Charlie i la fàbrica de xocolata explica la història de Charlie Bucket, un nen de família humil que viu amb els seus pares i els seus quatre avis al mateix carrer on hi ha la fàbrica de xocolata de Willy Wonka, on treballava el seu avi abans de jubilar-se. De sobte, un dia el senyor Wonka anuncia una petita sorpresa per als més petits: Els cinc nens que trobin els cinc golden tickets que s'han amagat aleatòriament a cinc rajoles de xocolata Wonka, distribuïdes arreu del món, podran visitar la seva famosa fàbrica. Els tiquets els van trobar un nen de Dusseldorf, una nena de Londres, una nena d'Atlanta, un nen de Denver i, finalment, Charlie Bucket.

DSC05832

 El Club de Lectura Infantil és un espai de trobada per a nens i nenes a qui els agrada la lectura i té per objectiu animar a la lectura i al diàleg entre els nens, millorar la capacitat de comprensió del text, oferir noves possibilitats per gaudir del temps lliure i a la vegada fomentar l'ús de la biblioteca.

L'activitat estava emmarcada dins dels actes de celebració del centenari del naixement de Roald Dahl que s'organtizen a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell. Aquest dijous es farà  una segona activitat relacionada en aquest esdeveniment. Es tracta de la presentació de la nova xocolata d'El Xocolater de Taradell. 

DSC05828