Participa a la travessa dels Oscars!

24/04/2021
24 de abril de 2021

Per setzè any consecutiu la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell organitza la travessa dels Oscars. 

Hi podeu participar fins al dissabte 24 d'abril a 2/4 de 2 del migdia, un dia abans que s'entreguin aquests prestigiosos premis cinematogràfics a Hollywood. Hi poden participar tots els usuaris, a partir de 14 anys, que ho vulguin omplint les butlletes que es poden trobar a la mateixa Biblioteca. Només s'accepta una butlleta per persona. En cas de dipositar-ne més d'una, no en serà acceptada cap. En concret, cada participant ha de fer les seves apostes per a deu categories: millor pel·lícula, millor director, millor actor, millor actriu, millor actor de repartiment, millor actriu de repartiment, millor pel·lícula estrangera,  millor banda sonora, millor disseny de vestuari i millor pel·lícula d'animació.  La gala de la 90a edició dels Oscars se celebrarà el 25 d'abril en el Dolby Theatre de Hollywood.

Demana la travessa al taulell de préstec de la Biblio!

Qui les encerti totes o n'encerti més tindrà un regal sorpresa. En cas d'empat, es farà un sorteig el dijous 29 d'abril en el programa Taradell al dia, de Ràdio Taradell. 

Aprofitant que arriben els Oscars, us recordem que a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font hi podeu trobar una àmplia secció de cinema.

L'any passat la travessa la va guanyar Francesc Orra

Pelis Oscars 2021

twitter