Francesc Orra guanya la Travessa dels Oscars

13/02/2020
13 de febrer de 2020

El taradellenc va endevinar vuit de les deu categories proposades.

Francesc Orra i Garriga és el guanyador de la 16a Travessa dels Oscars que organitza la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell amb motiu de la gala dels Oscars, celebrada a Los Angeles. La matinada del passat diumenge en el Dolby Theatre de Hollywood es va desvetllar les pel·licules triomfadores del 2020. Entre els trenta usuaris que enguany han participat a la travessa, Orra és qui n'ha encertat més. Concretament ha encertat vuit de les deu categories proposades: Millor actor (Joaquim Phoenix -Joker-); Millor actriu (Renée Zelleger - Judy-), Millor actor secundari  (Brad Pitt - Érase una vez en Hollywood); Millor actriu secundària (Laura Dern - Historia de un matrimonio); Millor pel·lícula estrangera (Parasite -Corea del Sud), Millor banda sonora (JoKer - Hildur Guônadóttir), Millor vestuari (Mujercitas -Jacqueline Durran) i Millor película d'animació (Toy Story 4). Només va fallar en la categoria de Millor pel·lícula i de Millor director. 

Guanyador travessa oscars 2020 (2)

Per darrera d'Orra hi hagut tres usuaris amb 7 encerts: Lídia Casado, Carmen García i Núria Riera i diversos amb 6 encerts, fet que demostra la igualat d'enguany de la travessa i el bon ull en cinema dels usuaris taradellencs. 

Orra, que va recollir el premi dimecres al migdia, es va emportar dues entrades per l'obra 'Si el senyor em permet....' del grup de Teatre 7deKàmping de Taradell que es podrà veure aquest diumenge i gentilesa de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Taradell i un lot de llibres gentilesa de la Biblioteca. 

 

 

twitter