Un renovat Carnaval Infantil obrirà diumenge la disbauxa taradellenca

Hi haurà rua de disfresses pel centre del poble, berenar i actuació de La Belluga a Can Costa. Aquest any, l'accés serà gratuït.

Diumenge, 23/02/2020

Taradell ja ho té tot a punt per donar pas a la disbauxa taradellenca amb una doble celebració. La més immediata serà aquest diumenge, dia 23, amb el Carnaval Infantil, que es presenta amb moltes novetats. D'entrada, aquest any, els més petits tindran la seva pròpia rua pels carrers del poble.

Cartell Carnaval Infantil 2020

 

La concentració de disfresses serà a La Plaça a dos quarts de 5 i, a partir d'aquí, hi haurà una cercavila que portarà els nens i nenes pel passeig Domènec Sert i la carretera de Balenyà fins al Centre Cultural Costa i Font. Entre tots ells hi haurà també el reietó o reietona Carnestoltes, que farà el seu pregó un cop arribin a Can Costa. El Carnaval Infantil continuarà amb un berenar popular per a tots els nens i nenes i la festa es tancarà amb el concert de La Belluga. Aquest any, l'accés serà gratuït.

La Belluga és un grup d'animació infantil que va néixer l'any 2007 amb l'objectiu que petits i grans gaudeixin ballant i cantant a través de les seves danses i cançons. La Belluga, en realitat, és el nom de la girafa que els acompanya i, a Taradell, presentaran l'espectacle Paüra. Es tracta d'un espectacle complet, dinàmic, enèrgic i àgil, on faran participar a tothom.

La Belluga

 

El Carnaval Infantil servirà com a prèvia de la gran rua de Carnaval que es farà dissabte de la setmana que ve, el dia 29. Les inscripcions de carrosses i comparses estarà oberta fins al dijous 27 i, com sempre, hi haurà premis per a les millors. El grup de karaoke De Mortimers i el de versions Tapeo Sound System protagonitzaran la festa popular que es farà a Can Costa després de la rua.

twitter