INSCRIPCIONS de carrosses i comparses al CARNAVAL 2020

Després de llegir les normes i la informació general de la rua del 29 de febrer, cliqueu aquest ENLLAÇ i completeu la inscripció.

Dissabte, 29/02/2020

Logo Ràdio Taradell - Fons transparent
Ninot 10 2020 _ Ràdio Taradell

 

NORMES I INFORMACIÓ GENERAL PER PARTICIPAR A LA RUA DEL CARNAVAL DE TARADELL

 

  1. La rua de carrosses i comparses serà el dissabte 29 de febrer del 2020.
  2. La inscripció es pot fer fins el dijous 27 de febrer, personalment a les oficines de l'Ajuntament de Taradell o a través d'internet al web www.radiotaradell.cat.
  3. Per a qualsevol informació sobre l'acte podeu trucar als telèfons 644 699 911, 699 396 990 o 683 354 661.
  4. Definició de categories.
    1. Carrossa: grup de persones que porta un vehicle amb plataforma decorada.
    2. Comparsa: grup de persones amb o sense vehicle inferior a 8 metres (el jurat no valorarà els vehicles de les comparses).
  5. Les mides màximes de les carrosses han de ser de 3,50m d'alçada per 3m d'amplada.
  6. Cada vehicle i cada carrossa han de portar almenys un extintor de pols (obligatori) i és recomanable portar-ne un de CO2. Els d'aigua, d'aigua polvoritzada i d'escuma estan prohibits per risc elèctric. És per la vostra seguretat.
  7. Cada carrossa i també les comparses amb vehicle han de portar al davant almenys una persona amb armilla reflectant per obrir pas.
  8. Totes les carrosses i comparses hauran d'estar concentrades a l'avinguda dels Vilademany a les 17.30h.
  9. Cada carrossa i comparsa que no sigui a l'hora indicada a la norma núm. 8 serà penalitzada. La penalització consistirà a deixar la posició que prèviament l'organització de la rua li haurà assignat i passarà a ocupar la darrera posició de la rua. El sorteig de la posició es farà en directe per Ràdio Taradell el mateix dissabte dia 29 de febrer a les 12.30h. També es publicarà a la pàgina web www.radiotaradell.cat i es trucarà al responsable de cada carrossa i comparsa.
  10. La rua començarà a les 18.30h puntual, just després del pregó, que es llegirà des d'un escenari instal·lat a la plaça de l'Atlàntida. El recorregut és el següent: plaça de l'Atlàntida, carretera de Balenyà, passeig de Sant Genís, carretera de Mont-rodon, passeig Domènec Sert, plaça de les Eres, carrer Sant Sebastià, carrer Guillem de Mont-rodon, carrer de la Font, passeig Domènec Sert, plaça de les Eres, carrer Sant Sebastià, carrer Guillem de Mont-rodon, carrer de la Font, passeig Domènec Sert i carretera de Balenyà. La rua acabarà davant de Can Costa i les carrosses, amb la música apagada, hauran d'anar a aparcar. No es deixarà entrar cap carrossa al carrer Catalunya ni a la zona de Can Costa.
  11. Pel bon funcionament de la rua s'hauran de seguir les instruccions de l'organització. Les coreografies o balls s'han de fer avançant per no interrompre el bon funcionament de la rua.
  12. L'incompliment de les normes esmentades o qualsevol mal comportament pot provocar la desqualificació de la carrossa o comparsa dins de la rua.
  13. L'organització no es farà responsable dels incidents que hi pugui haver durant la rua, tant de desperfectes a les carrosses com accidents amb el públic en general o participants de la rua.
  14. Un jurat, presidit pel pregoner, premiarà les 3 millors carrosses i la millor comparsa. Es valorarà l'originalitat, la temàtica, la qualitat de la carrossa o comparsa i la coreografia o ball. L'entrega de premis es farà a Can Costa, un cop acabi la rua, pels volts de les 21.30h. El primer premi a la millor carrossa està dotat amb 400€; el segon, amb 300€, i el tercer, amb 100€. El premi a la millor comparsa serà de 100€.
  15. Al final de la rua, tots els components participants de les carrosses i comparses tindran un entrepà i beguda a la Sala Gran de Can Costa, que s'entregarà al responsable de cada grup inscrit prèviament.
  16. L'organització es reserva el dret de descartar qualsevol carrossa o comparsa inscrita.
  17. El dijous previ a la rua de Carnaval, el 27 de febrer, es farà una reunió amb els representants de les carrosses i comparses inscrites.
  18. El Carnaval és una festa per passar-s'ho bé. Per això, controleu-vos, beveu amb moderació i tingueu una conducta responsable.

En aquest ENLLAÇ, completeu la inscripció.