El Carnaval de Taradell modifica el recorregut i reforça la seguretat

La rua donarà dues voltes pel centre del poble.

Dissabte, 29/02/2020

La rua del Carnaval de Taradell, que es farà el dissabte 29 de febrer, presentarà algunes novetats en el recorregut. Després de recollir els suggeriments de les colles que hi han participat els últims anys i per tal que la cercavila transcorri sense problemes, l'organització ha decidit fer un sol recorregut per a totes les carrosses i comparses, que es preveu que duri entre dues hores i dues hores i mitja.

Com és habitual, la desfilada de la disbauxa començarà pels volts de les 7 de la tarda des de la plaça de l'Atlàntida. Seguirà per la carretera de Balenyà, el passeig de Sant Genís, la carretera de Mont-rodon, el passeig Domènec Sert, la plaça de les Eres, el carrer Sant Sebastià, el Guillem de Mont-rodon, el de la Font i el passeig Domènec Sert. Aquí és on arriben els canvis. La rua tornarà a entrar a la plaça de les Eres i farà una altra volta pel carrer Sant Sebastià, el Guillem de Mont-rodon, el de la Font i el passeig Domènec Sert. Un cop les colles arribin a aquest punt, continuaran per la carretera de Balenyà. La rua acabarà davant de Can Costa i les carrosses, amb la música apagada, hauran d'anar a aparcar. No es deixarà entrar cap carrossa al carrer Catalunya ni a la zona del centre cultural. Es preveu que la rua duri, com a molt, dues hores i mitja.

Cartell inscripcions Carnaval

 

Més seguretat

L'organització del Carnaval aposta fort per la seguretat i, per això, ha dissenyat un ampli dispositiu, tant per la rua com per la festa popular que es farà a Can Costa. En total, durant tot el vespre-nit del 29 de febrer, es desplegaran una vintena d'agents de seguretat privada. Uns efectius que se sumaran als voluntaris de Protecció Civil, als guàrdies municipals i als Mossos d'Esquadra. L'objectiu és intentar que la diversió no quedi repartida per tot el poble després de la rua.

Per això, en aquesta edició, s'aposta fort perquè Can Costa esdevingui el punt neuràlgic de la festa popular, on actuarà el grup de karaoke De Mortimers i el de versions Tapeo Sound System. Un any més, el Carnaval està organitzat per Ràdio Taradell i l'Ajuntament de Taradell.