Campanya de la Mancomunitat La Plana per les festes de Carnaval

S'ha preparat una carta dirigida a les famílies amb consells per als fills que surten per primera vegada.

Dissabte, 29/02/2020

A les portes de les festes de Carnaval que estan a punt de començar a la comarca, la Taula d'Oci Nocturn de la Mancomunitat La Plana, formada per les regidories de Joventut i de Feminismes i LGTBI, ha preparat un document conjunt amb l'objectiu d'oferir eines a les famílies per gestionar des de casa la participació en aquestes festes, especialment si tenen fills menors de 16 anys. El document, amb el lema El Carnaval a cegues no mola, conté dades i observacions, recollides a l'estand de prevenció instal·lat a les festes nocturnes que s'han fet l'últim any, i una sèrie de recomanacions per proporcionar acompanyament a les famílies i reduir riscos.

Així, es donen consells que poden resultar útils als pares a l'hora de negociar amb els adolescents. Per exemple, dubtes com ara què fer davant la primera vegada que el fill demana anar a una festa amb el grup d'amistats o com gestionar el possible consum d'alcohol.

Carta famílies Manco

 

En l'elaboració del document hi han participat els ajuntaments de Balenyà, El Brull, Malla, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell, Tona, Viladrau i l'EMD Sant Miquel de Balenyà, que els propers dies faran la difusió a la ciutadania casa per casa.

En aquesta zona d'Osona Sud, el calendari del Carnaval està a punt de començar. Aquest dissabte, es farà la rua de Centelles i d'aquí a dues setmanes, el dia 29, la de Taradell.

twitter