Campanya de la Mancomunitat La Plana per les festes de Carnaval

S'ha preparat una carta dirigida a les famílies amb consells per als fills que surten per primera vegada.

Dissabte, 29/02/2020

A les portes de les festes de Carnaval que estan a punt de començar a la comarca, la Taula d'Oci Nocturn de la Mancomunitat La Plana, formada per les regidories de Joventut i de Feminismes i LGTBI, ha preparat un document conjunt amb l'objectiu d'oferir eines a les famílies per gestionar des de casa la participació en aquestes festes, especialment si tenen fills menors de 16 anys. El document, amb el lema El Carnaval a cegues no mola, conté dades i observacions, recollides a l'estand de prevenció instal·lat a les festes nocturnes que s'han fet l'últim any, i una sèrie de recomanacions per proporcionar acompanyament a les famílies i reduir riscos.

Així, es donen consells que poden resultar útils als pares a l'hora de negociar amb els adolescents. Per exemple, dubtes com ara què fer davant la primera vegada que el fill demana anar a una festa amb el grup d'amistats o com gestionar el possible consum d'alcohol.

Carta famílies Manco _ Ràdio Taradell

 

En l'elaboració del document hi han participat els ajuntaments de Balenyà, El Brull, Malla, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell, Tona, Viladrau i l'EMD Sant Miquel de Balenyà, que els propers dies faran la difusió a la ciutadania casa per casa.

En aquesta zona d'Osona Sud, el calendari del Carnaval està a punt de començar. Aquest dissabte, es farà la rua de Centelles i d'aquí a dues setmanes, el dia 29, la de Taradell.