Quadern de debat familiar

Volem conèixer la vostra visió de la realitat del nostre municipi, detectar les vostres necessitats i possibles mancances, i recollir la vostra opinió de com us agradaria que fos Taradell en un futur.

Amb l'objectiu de fomentar la participació ciutadana s'ha planificat dur a terme un procés participatiu en el qual s'ofereix l'oportunitat als taradellencs i taradellenques d'opinar sobre el model de poble actual i fer les aportacions i propostes sobre el model de poble que voldrien.

quadern participacio taradell 2

El Quadern de debat familiar vol ser una eina de consulta que potenciï la reflexió promovent el debat intergeneracional entorn de la realitat del  municipi de Taradell. Per aquest motiu, aquest quadern-enquesta va adreçat a tothom, on tots, grans i petits, homes i dones, famílies i individus, autòctons i nouvinguts, puguin dir la seva, i així aconseguir una participació plural i representativa del poble.

El Quadern de debat familiar està estructurat al voltant d'una desena d'eixos temàtics, com ara el poble, els equipaments i serveis municipals, el civisme i la cura de l'entorn, cultura i tradicions, comunicació, participació, sostenibilitat i medi ambient, comerç, turisme i projectes de futur.

Aquests quaderns s'han repartit a través dels equipaments municipals Eas Taradell, Biblioteca Antoni Pladevall i Font, Centre Cultural Costa i Font, Dispensari Municipal, Fundació Vilademany,  Associació de Jubilats i tots els centres educatius del municipi amb l'objectiu d'ampliar la participació al major nombre de ciutadans i ciutadanes de Taradell.

Amb la informació que es recollirà a través del Quadern de debat familiar, una vegada finalitzat el procés de tractament de les dades, permetrà fer una diagnosi de la realitat del municipi, identificar necessitats i recollir propostes, idees, opinions... per tal de millorar la presa de decisions de l'equip de govern i poder planificar unes polítiques d'acord a les necessitats reals de la ciutadania.

Documents relacionats