Tu hi tens molt a dir! Participa

Volem saber què és el que penseu del nostre municipi, què us agradaria canviar, què us agradaria que no canviés, què us interessa, en quines activitats del poble participeu, com valoreu els serveis municipals, etc., i recollir les vostres propostes amb l'objectiu de millorar Taradell.

El Quadern de debat familiar us pot arribar a través del centre educatiu, si un dels membres del nucli familiar està escolaritzat al poble, o bé el podeu recollir a qualsevol dels següents equipaments: Eas Taradell, Biblioteca Antoni Pladevall i Font, Centre Cultural Costa i Font, Dispensari Municipal, Fundació Vilademany i  Associació de Jubilats.

Així doncs, si t'ha arribat a través de l'escola, institut o llar d'infants, us convidem que ens el feu arribar a través del mateix centre educatiu abans del dia 20 de març. I si l'has recollit a qualsevol dels equipaments municipals esmentats, el podeu dipositar a les urnes exposades a aquestes instal·lacions abans del 27 de març del 2018.

Un cop a analitzades les dades recollides s'exposaran els resultats en una presentació oberta a tothom al llarg de la primavera.

Quadern debat familiar_urna Biblioteca