S'omple Can Granada de joves artistes a la inauguració del Fes T-ART

Joves amb un gran potencial artístic i creatiu exposen les seves obres a l'interior de Taradell Jove
 

Divendres, 31/05/2024

Dissabte 25 de maig Taradell Jove va inaugurar la mostra d'art Jove Fes T-ART, creant així un espai per visibilitzar l'expressió artística dels més joves. La mostra, que es pot visitar fins al 21 de juny, acull una vintena d'obres ben diferents entre elles; des d'un dibuix fet amb carbonet, amb un traç delicat i fi, fins a una escultura de fang vestida amb una perruca pròpia dels millors Carnavals. L'art és això, és expressió, és comunicació.

La diada del Fes T-ART va ser igual de variada i creativa. Si passejaves pels jardins de Can Granada, podies veure parades d'artesans, la gran majoria projectes de joves emprenedors, així com les joves Ariadna Lozano i Aina Argemí practicant Urban Sketching amb els seus blocs de dibuix. La performance de la Marta Plana, que va pintar un quadre en directe, la lectura d'un text filosòfic escrit per en Nil Cassany i el relat breu de la Júlia Santamaria, on un simple mitjó desaparellat passava a ser font de creativitat, no van deixar el públic indiferent.

Fes T-ART1

Fes TART9

Fes T-ART 3

Fes TART27


Durant l'acte, hi van intervenir la tècnica de Joventut i la dinamitzadora Xell Boix i Laia Solé, la regidora de Joventut Lídia Alonso i l'alcaldessa de Taradell Mercè Cabanas. Totes elles van agrair la participació de les persones joves i elogiar el seu futur artístic. La jornada va acabar amb la visita guiada de l'exposició en mans de la fotògrafa i membre del grup motor Sílvia Pujols i la Dia Sañé, en representació de l'Escola d'Arts l'Arpa.