Acompanyament a l'escolarització

El grup d'acompanyament a l'escolarització és un projecte per l'alumnat entre 1r i 4t d'ESO, on el principal objectiu és acompanyar els i les joves en el seu procés d'escolarització i proporcionar el suport necessari per desenvolupar les tasques escolars. Tanmateix, es busca potenciar la seva autonomia i facilitar l'adquisició de rutines d'estudi. Es realitza gràcies a dues persones voluntàries del municipi una mestra i un professor jubilats, que donen suport una hora a la setmana a alumnes de secundària en les tasques escolars; preparar exàmens, resoldre dubtes, aprofundir en certes matèries, etc.

La regidoria de Joventut amb coordinació amb l'INS Taradell i la biblioteca Antoni Pladevall i Font impulsen aquest projecte cada curs escolar. L'Ajuntament agraeix plenament la tasca duta a terme per les persones voluntàries i la confiança per part de les famílies, ja que sense elles no seria possible tirar endavant el projecte.

Així doncs, aprofitem per fer una crida a persones voluntàries de Taradell que vulguin col·laborar en el projecte de cara al curs vinent. Per a més informació podeu trucar al 600 347 165 o enviar un missatge de WhatsApp al mateix telèfon indicat.