Formació en el lleure

Formació d'educació en el lleure infantil i juvenil per a joves de 16 i 17 anys

Des de la Regidoria de Joventut, el Servei de Joventut de la Mancomunitat La Plana i els ajuntaments que en formen part cada estiu s'organitza el curs de premonitors i premonitores de lleure.

L'objectiu principal de la formació és que els i les joves de 16 i 17 anys puguin tenir una primera visió del món del lleure, aprendre les funcions del monitor/a, jocs, dinàmiques, activitats, tallers i altres recursos de caràcter educatiu.

El curs s'estructura amb 20 hores de teoria, on es treballen les funcions dels monitors, les responsabilitats i la importància de l'educació en el lleure, i 20 hores de pràctiques que es poden portar a terme en entitats de lleure o casal d'estiu del municipi. 

Es realitza l'última setmana de juny en horari de matins i és una formació gratuïta per les persones empadronades als municipis que formen part de la Mancomunitat La Plana. Les places són limitades i el curs és totalment gratuït.

Cada any a mitjan maig podreu trobar la informació del curs a les notícies destacades i a les xarxes socials de Taradell Jove. 

 

Premonitores

Enllaços relacionats

ActualitatActivitats periòdiques (campanyes, cursos, tornejos, concursos...)Curs de premonitors/es de lleure per a joves de 16 i 17 anys