Convocatòria oberta del programa ''START al món laboral'' per a joves

L'Ajuntament cerca dues persones joves per treballar com a peons a la Brigada Municipal

Dimecres, 05/06/2024

L'Ajuntament de Taradell impulsa, per segon estiu consecutiu, el programa "START al món laboral" per millorar l'ocupabilitat de les persones joves. S'ofereixen dos llocs de treball temporal i a temps parcial, durant els mesos de juliol i agost, a joves d'entre 18 i 25 anys. La convocatòria està oberta del 5 al 14 de juny (inclòs).

Les persones contractades proporcionaran suport a la brigada municipal en les diferents feines vinculades al manteniment i conservació del municipi, executant tasques de pintura, jardineria, manteniment d'instal·lacions municipals, suport en l'organització i realització d'esdeveniments socioculturals, gestió mediambiental, i similars.

START POST 24


El programa "START al món laboral" està descrit en el Pla Local de Joventut de Taradell i és una actuació més per afavorir l'emancipació dels i les joves i facilitar la seva transició al mercat laboral. A part de la contractació, el programa integra una sessió d'acollida i una sessió d'orientació desenvolupades des de Taradell Jove i el Servei d'Orientació de la Mancomunitat La Plana, amb la intenció que les persones joves afegeixin les competències adquirides durant aquests mesos al seu currículum. 

Com em puc presentar a aquesta convocatòria?

Presentant una sol·licitud telemàtica del 5 al 14 de juny (inclòs) a través d'una sol·licitud genèrica de la seu electrònica de la web municipal o bé, presencialment a les oficines municipals, de dilluns a divendres de 9h a 1h, i els dilluns de 16h a 19h. Aquesta sol·licitud ha d'anar acompanyada de la documentació següent:

  • Fotocòpia del DNI o passaport vigent.
  • Fotocòpia de la titulació exigida ESO.
  • Acreditació del coneixement del nivell de català (nivell C1), de conformitat amb el que preveu l'Ordre VCP/491/2009, de 12 de novembre. 
  • Currículum de l'aspirant.
  • Còpia dels mèrits aportats.

A continuació, podeu consultar les bases de la convocatòria. Per qualsevol dubte o pregunta, podeu contactar amb Taradell Jove al 600 347 165 o enviar un correu a taradelljove@taradell.cat.