Aquest estiu inscriu-te al Fem-ho Jove!

Proposta de lleure socioeducatiu per a joves de 13 a 16 anys durant els matins de juliol

Dijous, 09/05/2024

Un estiu més, l'Ajuntament de Taradell impulsa el programa Fem-ho Jove, durant el mes de juliol, amb la col·laboració del Servei de Joventut de la Mancomunitat La Plana.

Aquest projecte combina la metodologia d'aprenentatge servei i el lleure educatiu amb la finalitat d'oferir una experiència dinàmica i enriquidora a les persones joves. Les activitats d'enguany posen especial èmfasi al valor socioeducatiu del temps de lleure i el treball comunitari, on es col·laborarà en tasques municipals.

El Fem-ho Jove tindrà lloc a Taradell Jove, l'antiga casa de Can Granada, de l'1 al 19 de juliol. L'horari serà de dilluns a divendres de 9:00 h. a 13:00 h.

Dins les activitats de lleure es portaran a terme tallers sobre temàtiques diverses, excursions, esports, etc. destacant la sortida a la platja on es practicarà padel surf. També hi haurà alguna excurssió per l'entorn del municipi, unes quantes hores de piscina, tastets d'esports i activitats per tots els gustos. 

Pel que fa a la tasca comunitària, els i les joves s'implicaran en la millora i restauració d'espais del municipi i col·laboraran amb diferents entitats del poble, com el centre de dia de la Residència Vilademany, el Parc de les olors, actuacións de millora a l'espai del Taradell Jove i instal·lació de refugis de cria del mussol comú.

El període de preinscripcions és fins al 14 de juny (inclòs) al telèfon 600 347 165 i la podeu fer a través d'aquest enllaç.

Post Fem-ho jove