Xerrada 'Les veus masculines de l'òpera' amb Albert Ferrer Flamarich

Serà el 16 de març a les 7 de la tarda. 

Dijous, 16/03/2023

Dins el programa l'Òpera a les Biblioteques de la Fundació Òpera Catalunya, la Biblioteca Antoni Pladevall i Font programa diverses activitats que giren al voltant de l'òpera. 

Albert Ferrer Flamerich, musicòleg i llicenciat en història de l'Art, serà l'encarregat de realitzar una conferència que tractarà sobre Les veus masculines de l'òpera.  

Aquesta sessió estarà dedicada a descobrir alguns elements constitutius de l'òpera i la seva evolució a partir del comentari i audició de diferents fragments musicals cantats per veus masculines (tenors, barítons i baixos) que serviran d'exemple per a enriquir el coneixement dels melòmans i familiaritzar-se amb aspectes concrets com els tipus d'àries, les tipologies vocals o les característiques generals de l'espectacle. 

L'activitat tindrà lloc el dijous 16 de març a les 7 de la tarda.

No serà la darrera activitat programada en aquest projecte a la Biblioteca. I és que el 18 de maig el mateix Ferrer Flamarich parlarà sobre Il Trovatore, una obra que els usuaris de la Biblioteca que ho desitgin podran anar a veure a L'Atlàntida de Vic el diumenge 21 de maig. 

Durant el mes de gener el cicle es va dedicar a les veus femenines. 

Veus masculines òpera