Presentació del llibre 'Sargint la xarxa' de Maria Sellés

10/07/2020

Sargint la xarxa és el primer llibre de la taradellenca Maria Sellés. Publicat a finals de desembre del 2019, Sellés recull part de la seva obra poètica, que va començar fa 23 anys quan es va jubilar. El llibre s'havia de presentar el passat mes d'abril però es va ajornar a causa de la Covid-19.

Per aquest motiu, el dia 23 de juliol, coincidint amb el Sant Jordi d'estiu, es farà la presentació oficial del llibre a Taradell, en un acte que comptarà amb la seva autora i el seu fill, Lluís Mauri. La presentació es farà a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font a partir de 2/4 de 8 del vespre i es podrà seguir per canal de YouTube de la Biblioteca.

Portada llibre \'Sargint la xarxa\' Maria Sellés Afincada a Barcelona des de fa molts anys no ha perdut mai la relació amb Taradell, on passa llargues temporades. Sorgint la xarxa és un llibre de poesies que compta amb una vuitantena de poemes que repassen la vida de l'autora. Poemes personals dedicats a la família, a Taradell (com a l'Abril Poètic, a la quinta del 36, a l'Aplec, a la infància, el cementiri, etc.), als amics, a la ciutat, etc., que els podem trobar en ordre alfabètic. La tria "ha estat difícil però l'he fet jo mateixa, els que m'agradaven més", va explicar fa uns mesos a Ràdio Taradell. 

Maria Sellés + Sargint la Xarxa

2020 07 23 Maria Sellés

twitter