Presentació del llibre 'La clau anglesa' d'Antoni Pladevall i Arumí a la Biblioteca de Taradell

16/04/2021

L'acte comptarà amb Francesc Codina i l'autor.

Antoni Pladevall i Arumí presentarà el proper divendres 16 d'abril a 2/4 de 8 del vespre a la Biblioteca de Taradell el seu darrer llibre La clau anglesa, en un acte que comptarà, també, amb la presència de Francesc Codina, que serà l'encarregat de comentar la novel·la. 

Portada La Clau Anglesa_ Antoni Pladevall i Arumí

Publicat per l'editorial Univers el passat agost, La clau anglesa, presentada com un drama familiar de caire rural i ambientada a la població de Cruallops, ens parla de com el fatalisme del destí i les conseqüències irrevocables d'uns actes que arrelen en el passat abocaren al desastre les vides del Tomàs i la Rosa.   La novel·la ens parla del passat i del present de tots dos personatges, que amaguen molt més del que deixen veure, i només entenent què va passar en aquell passat incert, i com intenten defugir-lo, entendrem un desastre familiar que sembla enunciat i irrevocable, de conseqüències terribles.

 

L'activitat serà presencial amb aforament limitat i reserva prèvia a la Biblioteca de Taradell (93 880 10 56 o bé b.taradell@diba.cat).

També en línia al canal de Youtube de la Biblioteca.

 

La clau anglesa a El 9 TV i a TV3:

twitter