Pol Avinyó acostarà el Liceu a Taradell

04/03/2017
04 de març de 2017
El musicòleg i divulgador musical Pol Avinyó serà aquest dimarts a la Biblioteca de Taradel per parlar sobre l'òpera Rigoletto que aquests dies es pot veure al Gran Teatre del Liceu.

La conferència, oberta a tothom, servirà per per contextualitzar l'òpera d'Otello de Giuseppe Verdi que un grup d'usuaris de la Biblioteca aniran a veure el 28 de març. En el decurs de la xerrada es repassraà l'argument i alhora es donaven les claus d'audició que permetran desgranar-la i gaudir-la en la seva màxima intensitat. Pol Avinyó col·labora professionalment amb el Liceu per a la difusió de l'òpera i l'acostament del Liceu al territori català. La xerrada començarà a 2/4 de 8 del vespre.

Rigoletto és una de les grans produccions de la seva temporada operística, amb una posada en escena minimalista i trencadora, la direcció musical de Riccardo Frizza, i el debut de Javier Camarena i Antonio Siragusa en el rol del Duc de Mantua. La situació de les localitats permetrà gaudir al màxim de la producció que presenta per aquesta temporada operística. Les entrades són limitades i encara n'hi ha de disponibles. El preu és de 80 euros.