Petits Lectors: 'Jocs de falda per al Petit Ós' amb Judith Navarro

26/05/2021
26 de maig de 2021

El dimecres 26 de maig arriba una nova sessió d'Els Petits Lectors, l'activitat adreçada als més petits. En aquesta ocasió anirà a càrrec de Judith Navarro de la Petita Companyia. I ho farà amb Jocs de falda per al petit Ós, una proposta especialment dissenyada per a nadons i les persones adultes que els acompanyen ja que es fomenta en les moixaines i els jocs de falda.

És una aposta al reconeixement i l'ús d'aquestes tresors tan valuosos per als nadons i infants. Està adreçada a infants fins a 3 anys i el fil narratiu del conte està basat en El petit ós d'Else Holmelund Minarik.

L'activitat, que començarà a 2/4 de 6 de la tarda, serà presencial amb aforament limitat i reserva prèvia a la Biblioteca de Taradell. 

Petits Lectors: Jocs de falda

 

El petit ós és un nadaó. El rtime i la repetició són presents a la seva vida, com una poesia. El batec del cor, la respiració, el parpelleig... La mare ossa coneix els ritmes del seu petit i totes les moixaines i jocs de falda l'ajudaran en el seu desenvolupament emocional, cognitiu i social. 

twitter