Participa a la Travessa dels Oscars de la Biblio!

Per dissetè any consecutiu la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell organitza la travessa dels Oscars. 

Dissabte, 26/03/2022

Hi podeu participar fins al dissabte 26 de març a 2/4 de 2 del migdia, un dia abans que s'entreguin aquests prestigiosos premis cinematogràfics a Hollywood. Hi poden participar tots els usuaris, a partir de 14 anys, que ho vulguin omplint les butlletes que es poden trobar a la mateixa Biblioteca. Només s'accepta una butlleta per persona. En cas de dipositar-ne més d'una, no en serà acceptada cap.

En concret, cada participant ha de fer les seves apostes per a deu categories: millor pel·lícula, millor director, millor actor, millor actriu, millor actor de repartiment, millor actriu de repartiment, millor pel·lícula estrangera,  millor banda sonora, millor documental i millor pel·lícula d'animació.  La gala de la 94a edició dels Oscars se celebrarà el 27 de març en el Dolby Theatre de Hollywood.

Demana la travessa al taulell de préstec de la Biblio!

Qui encerti més respostes guanyarà un lot de llibres i entrades pel Cicle de cinema Gaudí que es pot veure cada més a Can Costa.

Aprofitant que arriben els Oscars, us recordem que a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font hi podeu trobar una àmplia secció de cinema.

L'any passat la travessa la va guanyar Lída Casado

 

 

 

Fotos i/o vídeos relacionats

12345678910