Noves revistes a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell

23/01/2021
23 de gener de 2021

A la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell hi podeu trobar 5 diaris i 44 revistes que podeu agafar en préstec o consultar a la secció de Revistes. 

Des de principis d'any podeu trobar set noves revistes a la Biblioteca de Taradell que se sumen a la quarantena de publicacions que hi ha a la secció de revistes. També podeu venir a llegir El 9 NOU, El Punt Avui, l'Ara, La Vanguàrdia, El País i El Mundo Deportivo. 

Amb aquests nous títols la Biblioteca amplia la seva oferta de revistes que tracten des de temes d'actualitat, passant per economia, esports, cultura popular, viatges, salut, literatura, informàtica, fotografia, ecologia, salut, disseny, tecnologia, muntanya, senderisme i també infantils. Les set noves publicacions són: Cocoter, Dolmen, Faristol, Lecturas especial cocina, Mi jardín, Popular 1 i Turisme Catalunya.

La secció de revistes i diaris de la Biblioteca es troba a la planta baixa i, a banda del número actual de cada població, també es poden consultar i emportar a casa els números anteriors. Consulta totes les publicacions que disposa la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell.

Revistes 2021

twitter