Noves revistes a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell

24/02/2020
24 de febrer de 2020

Voleu saber quines revistes i diaris rebrem a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font durant el 2020? A la Biblioteca hi podeu trobar 5 diaris i 44 revistes que podeu agafar en préstec o consultar a la secció de Revistes. 

Des de principis d'any podeu trobar quatre noves revistes a la Biblioteca de Taradell que se sumen a la quarantena de publicacions que hi ha a la secció de revistes. També podeu venir a llegir El 9 NOU, El Punt Avui, l'Ara, La Vanguàrdia, El País i El Mundo Deportivo. 

Amb aquests nous títols la Biblioteca amplia la seva oferta de revistes que tracten des de temes d'actualitat, passant per economia, esports, cultura popular, viatges, salut, literatura, informàtica, fotografia, ecologia, salut, disseny, tecnologia, muntanya, senderisme i també infantils. Les quatre noves publicacions són: Car and driver, Ciclismo a fondo, Cocina Vegeteriana i Oxígeno

Noves revistes 2020

La secció de revistes i diaris de la Biblioteca es troba a la planta baixa i, a banda del número actual de cada població, també es poden consultar i emportar a casa els números anteriors. Consulta totes les publicacions que disposa la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell.